Posts

Showing posts from September, 2010

SEBIRU HARI INI

Image
Ditujukan buat KAMU.~
~Kawan,Sahabat,Teman~



sebiru hari ini
birunya bagai langit terang benderang
sebiru hari kita bersama disini

seindah hari ini
indahnya bak permadani taman surga
seindah hati kita walau kita kan berpisah

bukankah hati kita telah lama menyatu
dalam tali kisah persahabatan ilahi
pegang erat tangan kita terakhir kalinya
hapus air mata meski kita kan berpisah

selamat jalan teman
tetaplah berjuang
semoga kita bertemu kembali
kenang masa indah kita sebiru hari ini
http://musiklib.org/Edcoustic-Sebiru_Hari_Ini-Lirik_Lagu.htmSebiru hari ini
Birunya bagai langit terang-benderang
Sebiru hari kita bersama disini
Seindah hari ini
Indahnya bak permaidani Taman Syurga
Seindah hati kita..walau kita kan terpisah

Bukankah hati kita telah lama menyatu
Dalam tali kisah persahabatan Illahi
Pegang erat tangan kita terakhir kalinya
Hapus airmata meski kita kan terpisah

Selamat jalan teman
Tetaplah berjuang
Semoga kite bertemu kembali
Kenang masa indah kita..sebiru hari ini~

::Sebiru Hari Ini_Edcoustic::

Sanah Helwa Anis~

Image
9/9/2010~~
Just 4 my bel0ved sis,NOR ANISAH BT SABTANI..Hepi Besday t0 u..M0ge dirimu peroleh kejayaan dalam SPM yg akan datang n kehidupan yg lebih mencabar~I kn0w,u can face it.!
Anis, maaf ea,,tahun ni akk xdpt nk wat surprise besday party mcm 3tahun sebel0m ni,,hehe,,tggulah kek mase rayo ti,hehe,,insyaAllah,lau ade rezki,,mule2 ade gak terfkir,camane lah nak surprise kt anis ni,,nak kirim kt p0smen,posmen pun coti,,huhu.~xpelah,xde rezeki lah kot taun ni,,hehee
Apepun ANIS... I wish n pray u will be the best student am0ng the best pers0n around u,,,Moge ukhwah yg bertaut antara kita,segalanya kerana Allah agar ia tetap bersemi hingga ke akhirnya...
~أحبك في الله~
uppssss...Belated dah kot,,hik3,,,xpe,tapi niat tetap same..wanna wish t0 u jeee.~~hihii...sanah helwa yeeee diQ..!!...................................................------>camat ari raye

Kenape Fruitale?

Image
Salam seindah bicara.~~
Buat pertama-tama kali nya,seindah bicara mengenalkan diri SB sebagai fruitale..Ramai org tanye,kenape name di facebook "Fruitale فاطن شهيرا ".??kenape mesti fruitale..??ade yg cakap model sabun lah,,haha,,rase nk gelak tu memg ade...
Nak wat cara senang,niaha meh fruitale terangkan kat sini ha..Sebenanye,,,semuanye bermula mase fruitale kt UniSZA..Fruitale ni memg suke sgt2 dengan strawberi ataw name arabnye "faraulah"..huhu..memg suke giler laahhh.~~Then,kebetulan mase fruitale pegi ke Cameron baru2 ni,dapatlah fruitale beli beg strawberi n satu 'layout' strawberi..Fruitale pn gunelah dekat sane..& macam beso,pagi2 kelas mestilah mengantuk kan,memg lah ade prepare beberape biji gule2 n kebetulan jugak,gule2 tu berunsurkan 'buah'...Akhirnyaaa...~~
Dapatlah name fruitale..& kawan2 pun ramai jugak yg memanggil namo SB niaha fruitale@putel..hahaa..macam3...lololoooo..~~ itulah kesahnye kenape fruitale.~~kcing3...


..........…