Kenape Fruitale?


Salam seindah bicara.~~
Buat pertama-tama kali nya,seindah bicara mengenalkan diri SB sebagai fruitale..Ramai org tanye,kenape name di facebook "Fruitale فاطن شهيرا ".??kenape mesti fruitale..??ade yg cakap model sabun lah,,haha,,rase nk gelak tu memg ade...
Nak wat cara senang,niaha meh fruitale terangkan kat sini ha..Sebenanye,,,semuanye bermula mase fruitale kt UniSZA..Fruitale ni memg suke sgt2 dengan strawberi ataw name arabnye "faraulah"..huhu..memg suke giler laahhh.~~Then,kebetulan mase fruitale pegi ke Cameron baru2 ni,dapatlah fruitale beli beg strawberi n satu 'layout' strawberi..Fruitale pn gunelah dekat sane..& macam beso,pagi2 kelas mestilah mengantuk kan,memg lah ade prepare beberape biji gule2 n kebetulan jugak,gule2 tu berunsurkan 'buah'...Akhirnyaaa...~~

Dapatlah name fruitale..& kawan2 pun ramai jugak yg memanggil namo SB niaha fruitale@putel..hahaa..macam3...lololoooo..~~ itulah kesahnye kenape fruitale.~~kcing3...



...............................................................................


---->camat ari rayeee...~~

Comments

Popular posts from this blog

UJIAN HIDUP

MASA, JANGAN TERLALU CEPAT!

Mencari Punca & Solusi Murtad