Sanah Helwa Anis~

9/9/2010~~
Just 4 my bel0ved sis,NOR ANISAH BT SABTANI..Hepi Besday t0 u..M0ge dirimu peroleh kejayaan dalam SPM yg akan datang n kehidupan yg lebih mencabar~I kn0w,u can face it.!

Anis,
maaf ea,,tahun ni akk xdpt nk wat surprise besday party mcm 3tahun sebel0m ni,,hehe,,tggulah kek mase rayo ti,hehe,,insyaAllah,lau ade rezki,,mule2 ade gak terfkir,camane lah nak surprise kt anis ni,,nak kirim kt p0smen,posmen pun coti,,huhu.~xpelah,xde rezeki lah kot taun ni,,hehee

Apepun ANIS...
I wish n pray u will be the best student am0ng the best pers0n around u,,,Moge ukhwah yg bertaut antara kita,segalanya kerana Allah agar ia tetap bersemi hingga ke akhirnya...
~أحبك في الله~

uppssss...Belated dah kot,,hik3,,,xpe,tapi niat tetap same..

wanna wish t0 u jeee.~~hihii...sanah helwa yeeee diQ..!!

...................................................

------>camat ari raye

Comments

  1. kurus kak fatin time ni... hihi... *nampak tak saya tengah rindu ni... tu lah saya menyelusuri perjalan seindah bicaraku... #cewahhh

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

MASA, JANGAN TERLALU CEPAT!

TEMAN HIDUP

UJIAN HIDUP