Bertarung lagi 3..

Assalamualaikum semua...
Alhamdulillah arini 28 Nov 2010..
sejuk,dingin,angin sepoi2..
semuanya menemani diri ini..

Salam seindah suria buat semua yang mengunjungi blog faten..:)

my feverettt...Tembikaii..huhuuu~~

Detik ini,masih lagi aku meneruskan pertempuran dalam final exam di UniSZA..I'm not believe,that n0w I'm 'Mahasiswi'..h0hoo..kalau dulu kt Maahad nak pekse,duk main2,duk borak2,orang lain bace buku aq tido(kan ahlina,syira,jannah?hehee..),dalam dorm rehat-rehat, borak-borak(kan cik iQa?..hehe)..

Tapi sekarang semuanya berubah..Aku bukanlah yang dahulu lagi,n0w I'm change..Berubah dunia,berubah diri,berubah pemikiran,hampir kesemuanya...Sehinggakan transformasi pada diri ni jugak,hampir terkesan pada semua orang...errrr,persoalannya di sini,gemuk sangat ke akuu.?hahaha....I'm n0t t0o bad,c0z 'saya bersyukur dengan apa yang saya ada kini'..Thanx to Allah..


Alhamdulillah,3 paper yang sebelum ni,sudah berjaya dilunaskan.. berjayakah?luluskah?gagalkah?itu semua kita tungguu jelaa keputusannya nanti..hope sangat dapat terbaik,sebab dah bertarung tido,bergadai makan untuk itu semuaa..hehe..InsyaAllah..La takhof ya Ukhti,Allahu Ma'ana..Masih lagi ikut dengan kata-kata seorang sahabat,DUIT;Doa,Usaha,Ikhtiar,Tawakal..Dan kini,hanya Tawakal yang mampu dilakukan dan Doa kalian yang aku pohonkan..huhuu..


Tinggal lagi 3 paper..memang betul2 killer yang akhir2 ni,.huhu,,perlu struggle yang lebih,penghafalan yang mantap kerana 2 yang terakhir ni,adalah subject law @ 3 jam kredit..huhuu...--->Islamic Legal System & Malaysian Legal System...Lagi 1 madah,Arabic F0r Law,agak gerun juga kerana banyak menggunakan kalam yang baru dan tinggi..Huhu..Semoga segalanya dipermudahkan..

Habis exam,4hb Disember..Rancangnye nak balek kejap 4 hb malam tu,sebb 5 hb my bel0ved aunty bertunang..Sedih plak kalo tak join kan,tapi bakal pakcik aku ni tak angkat2 plak tipon.Haish,,tidurkah dia.?malas nak angkat ke.?bz ke.?ape pun,,tunggu dan lihat je..Lau ade rezki adelahh..Tapi disudut hati ni,I'm s0oo happy c0z acik saye akan bertunang dengan org Tengganu,.!!hahahaa...n0 wonder lah saye boleh balek selalu k0wtt..hehee..

p/s:A very congrates t0 Akademi Sukses atas kejayaan kalian kerana telah menjayakan Ulum Quran 2..Even,saya tiada di sana,tapi doaku tetap bersama kalian..huhuu...Cik Iqa,tahniah laaa masuk surat khabar.keh3,,nanti gambar kita berdua plak ye masuk surat khabar..hehee(untuk ape ek.?Tunggu je laaaa..hahaa)

cik iQa..borak ngan sape tuuuu..hahhaaaaa

Comments

  1. ecece cik fatin..
    boleh2..
    masuk surat khabar..
    wedding of the year..HAHA..

    ReplyDelete
  2. hahaa,,,chenggg,,,wedding of the year.???
    I likeeee.....bile lahh agaknye year tu ek.?hahaa

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

MASA, JANGAN TERLALU CEPAT!

UJIAN HIDUP

TEMAN HIDUP