Sanah Helwa Cik Iqa


Banyak bende yang aku nak kongsikan sebenarnye,tapi tujuan utama aku menulis pagi ni just because to wish besday to my lovely frens,Cik iQa_9 November 2010..

K0 ingat lagi dulu,waktu kita mula-mula bertemu,saling kenal-mengenali...
Kita bagaikan belangkas,kemana sahaja ingin berdua..Mase tu dan sampai sekarang aku masih sayangkan ko..

Ko ingat lagi dulu,waktu kita ade konflik pasal '....'..Macam-macam yang kita alami,sampaikan kita terpaksa bermasam muka,tapi at the end,kita still macam dulu,masih berkawan.

Ko ingat lagi dulu,dari Edadi 1-Edadi 3,kita same kelas..Tapi,mase naik Senawi 1,kita separated(sebab ko dapat 7a,aku dapat ckit je),h0hoo..Tapi kita still berkawan,macam dulu2..

Ko ingat lagi dulu,dari Edadi 2,sampai Senawi 1 kita sama dorm,dorm 3.1 yang banyak bagi kenangan kan..Sebab tu lah,even kita tak sama kelas,kita rapat coz kita same dorm...
(Syukran Ya Rob k0 masih menyatukan hati kami)


Ko ingat lagi dulu,mase tingkatan 2,kita pernah sama-sama janji,masa senawi 1 nanti kita keluar same-same gi Teknik..Aku simpan lagi buku yang ko tulis tuh,tapi akhirnye kita sama-sama meneruskan pembelajaran kita di Maahad yang tercinta..
(Sebab ape ye kite nak gi Teknik?sampai sekarang aku terfikir sebab apee..)

Ko ingat lagi dulu,mase tu aku merajuk ngan ko,sebab ko dah janji ngan aku nak outing ngan aku,tapi tibe-tibe last minute ko cancel (sebab ape aku dah xengat)..Aku pun outing lah balek rumah..Even aku merajuk,tak tegur ko sehari,tapi sebenarnye aku sayangkan ko...Bajet nak spend a whole day dengan ko lah kan..huhu,,

Ko ingat lagi dulu,mase kite Senawi 2 ,besday ko aku belikan ko bear..Mase tuh aku gi lawatan Melaka ngan Maktabah,still remember your besday,s0 hati aku kuat mengatakan aku kene beli s0mething yang bleh wat die engat kat aku memandangkan tahun terakhir bersama even sebenarnye mase tuh aku dah 'sengkek' tau tak..hahahaa..

Ko ingat lagi dulu,kite bercerita,kita gelak-ketawa,kita menangis,kite spend time together,itu semua aku simpan jauh di sudut hati ku..C0z kalau aku ingat pasti aku nak kembali balik masa itu even memang selalu engat pun..


Selamat Hari Lahir iQa..
Sanah Helwa Ya Jamilah..
Happy Birthday..
Moga kau terus thabat di jalanNya..
Kuat menghadapi segala mehnah dunia..
Kerna kau insan yang hebat!

Selamat Hari Lahir Cikgu Iqa...huhu..~
Yang ke-18..h0hoo

...أحبك في الله...

p/s:tarikh kt blog aku ni dah mengong sikit,padahal hari ni 9 November 2010,die still tarikh semalam 8 November 2010..Soriylah ekk,,hehe..Hati-hati kat Maktab sana,,jage diri,wat yang terbaek!

Comments

  1. erm..tin..tyme tu kte tension tin dok mahd.. asyik nak kuar yo..tp knp aq tlis teknik ek? haha.. tak matured time tuu.. ape pun sekarang fatin di UNISZA dan iqa di IPG.. sayang fatin..

    ReplyDelete
  2. ooo yekeee,,mase tu kite form2 kan,hahaa,,
    itulaaa...ak pun pelik,kenape mesti teknik..hahaa..iye,iyee..kau di sana,aku di sinun,,h0hoo..meneruskan perjuangan kita..
    sayang kamu jugaaa...

    ReplyDelete
  3. ngeeee..:}...trimas yaa,,InsyaAllah..fillah~

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

MASA, JANGAN TERLALU CEPAT!

UJIAN HIDUP

TEMAN HIDUP