Tidak terkata kemanisannya..


gambar ni mase academik law week..haha,,,

myGROUPmyTEAMmySOULmyFRENS..

Assalamualaikum,..
setelah sekian lama,baru hari ini dapat mengisi masa dengan meng'update' blog seindah bicara...Walaupun rasanya baru lagi update,sebab tak sedar masa itu disi dengan perkara yang betul2 sibuk dan penting..Haa,,point nak cakap masih lagi tak nampak..Haha

Alhamdulillah,peperiksaan dah selesai,keputusan pun dah dapat.Setimpal dengan usaha cik Fruitale selama ini,walaupun xberapa baik,tapi amat-amat bersyukur kerana tak pernah lagi dalam hidup cik Fruitale di Maahad,usaha seperti itu yang saya lakukan apabila saat-saat peperiksaan.Alhamdulillah,platform yang saya berdiri sekarang ini,merupakan transformasi yg baru buat diri saya.

Err,,walaupun result tak bape ok,tapi rasenye macam nak share jugak,sebab tak terkata kan..:)

Malaysian Legal System --> B-
Islamic Legal System --> C
Arabic For Law --> A
English --> A-
Asas Teknologi Maklumat --> B+
Kenegaraan & Kemasyarakatan --> B+


Haa,,inilah keputusan pekse walaupun tak ok,tapi Alhamdulillah,at least dapat lihat kesan dari Usaha itu,ianya tidak mustahil..Mase kat Maahad dulu,walaupun minat ngan Arab,tapi tak pernah dapat A mase PMR ngan SPM,Alhamdulillah,berkat Usaha,akhirnya berjaya jugak..Kat cni jelas laa nak tunjukkan,yang kejayaan itu walaupun kita harapkan waktu sekarang,tapi kalau kita tak dapat,tak semestinya suatu hari nanti kita TIDAK akan dapat.!Kejayaan itu pasti cuma hanya kita je yang tak tahu bila dan dimana,so motifnye SABAR dan sentiasalah BERUSAHA.!



After exam,Fatin gi join Debat Piala Di Raja antara Universiti2 di Malaysia di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia,Johor.Wooo,,bes nye tak terkata.!Pengalaman baru,banyak mengajar saya erti kedewasaan dan kematangan..Alhamdulillah,dapat jadi best debater,walaupun sebenarnye taklah hebat sangat,tapi kita dah Usaha sehabis baik.! Dalam kata lain,bile dah usaha,InsyaAllah kita akan dapat..!Yang penting percaya dengan Kekuasaan Allah dan tawakal kepadanya..:)


Then,pada 25-26 Disember,Fatin join Bengkel Brainstorming dengan Akademi Sukses di Agro Park,Rantau..Kitorang jadi tetamu yang pertama dekat situ,sukesukeSUKE sehingga tak terkata..hehe,,Banyak yang kitorang hasilkan dan bakal dilaksanakan(dalam perancangan)..Gabungan idea yang mantop dari fasilitator juge amat memberansangkan..Group marketing yang hebat-hebat belaka,kita nantikan program-program yang akan berlangsung next year,2011 menanti..Huhu,,& group multimedia yang bakal mencetak 1000 poskad,butt0n,buku nota Akademi dan banyak lagii...
Apa yang penting,KERJASAMA..!!!
InsyaAllah,andai kita yakin kita mampu menjadi bintang dilangit,kita mampu untuk jadi seperti itu.! lagi cerita tentang Bengkel Brainstormin,sila laa lawat blog Cik Afiqah & cik FaizNur..:)

Ni je kot buat masa ni,memandangkan keadaan kesihatan yang tak berapa mengizinkan,nanti saya update lagi ek...

Salam semuaa,selamat menempuh tahun baru..!!

Comments

  1. Alhamdulillah..bersyukur dgn kejaayaan n yg paling pntg bersyukur kerana dapt melakukan usaha untuk kejayaan itu...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

MASA, JANGAN TERLALU CEPAT!

TEMAN HIDUP

UJIAN HIDUP