~JALINAN UKHWAH ORATOR~

Seronok.! Sehari bersama mereka, menggembirakan. Tahniah buat Mohd Zainuddin bin Mamat & Latifah Rabbaaniah bt Jamaludin kerana telah menjayakan hari keluarga Orator sebaiknya.!

Oratorians semuanya terbaik. Memberikan kerjasama yang hebat dalam setiap aktiviti. Seronok sangat bekerjasama dengan kalian. Penat pun berbaloi. Mungkin ini yang terakhir dapat bersama-sama. Diploma & Ijazah. Pasti, merupakan detik manis. Sukar untuk berjumpa kembali selepas ini. Selamat Tinggal juga pada Akhi Bob, Akhi Hanas, Akhi Dayat, Ukhti Irma & Ukhti Aszikin kerana bakal meninggalkan Unisza. Banyak perngorbanan dan ukiran-ukiran yang telah kalian tinggalkan pada kami.

Kata Kak Ya tentang Akhi Bob, beliau telah tunjukkan jalan pada kami. Cuma kami sahaja yang perlu redahnya kini, tanpa beliau. Ya, tanpa Dia. Tapi aku yakin, tanpa dia dan mereka. kami pasti boleh bergerak. Kerana keyakinan dan kekuatan semuanya terletak pada diri dan hati, bukan pada orang lain. Mereka hanya boleh memberikan semangat dan dorongan, yang lakukan adalah kita.! KITA SEMUA, ORATORIANS~

Amat seronok. Bahagia dirasai. Kenangan tercipta. Indahnya dikecapi. Terima kasih.

seronok bermain pasir pantai.

BBQ bestt

my dear sis ^^

Comments

Popular posts from this blog

UJIAN HIDUP

TEMAN HIDUP

MASA, JANGAN TERLALU CEPAT!