Bile semua sibuk nak balik..

when today is wednesday, semua sibuklah nak update status memasing.balik balik balik dan balik. dah takde keje lain agaknya, pegilah kemas barang ke, basuh baju ke, gosok baju ke nak balik, ini tidak, update status kat fb c0z they want to go back today, this night. =( Oh my God, actually, i am jealous okay. jealous very much much n damn much!

grrrr=.= did'nt know to say what, just wanna saying, i'm wanna g0 back t0o..

SELAMAT HARI RAYA ols. hepy eid. balik bawak kuih raye banyak-banyak. hee =)

i'am wish they will safely reach their home..
{joyah, chak, frogie, hanan, ekin, hani, awin, nurul, jaja, ecah, nadia, tqah, zana}

and special congrates pada yg SUDAH sampai di rumah okeeyyyy
{jang, awa, cahaya, paleo, fairuz}

yg akan sampai rumah lambat tuuuu ---> fatie & ati, aniway, hati-hati okey. have a safe journey here, in unisza. hikhik

pada kawan-kawan MANS atau kenalan sepanjang saya berada di MANS, wish y0u all heppy eid too.. salam eidulfitri al-mubarak. moga kita mendapat rahmat & maghfiratNya. insyaAllah. sama-sama muhasabah diri. sama-sama kita meraikan kemerdekaan syawal tahun ini. =)


kpd kawan-kawan PITT, tahniah dan moga syawal terakhir sebelum berangkat ke Mesir, adalah syawal yang paling bermakna buat diri kalian dan kita. rindu kalian, sayang sangat. sebak hati bile borak ngn IQA, kalian dah nak terbang =.=

athirah sayang : sy sangat gembira dapat mms dari kamu aritu. gembira tak terkata. sayu, tak lama lagi nak berpisah. syg sgt kamu. mahu berjuang same-same kamu. tapi, percaturan Allah itu lebih baik kan. ukhwah fillah dear trah =')

jannah : hari tu, sy jumpe gambar kite berdua dalam kelas, mase prep. jadi, sy terus tampalkan di meja belajar sy. saya rindu. sy sayang awak. ukhwah fillah dear jannah =')

leha & syue : sayang korang sgt. banyak mengubah diri ini, banyak memberi nasihat. engat, saya syg awak berdua as much as possible that anything.! ukhwah fillah dear leha & syue =')

mizah : even kite tak rapat sgt, tapi kau tetap kawan & sahabat aku. sayang ko.! ukhwah fillah dear mizah =')

i wish to go Jordan. i wish too, to go Morocco one day. pray for my 'hajat' will bec0me true =.=

saya rindu ahlina and hana. sangat-sangat merasa kesunyian di gemencheh bile ahlina takde. rindu. sayang korang. take care kat sane. hepy eid sayang-sayang di morocco. mesti best kan raye di perantauan. nak sekali. o.0

saya sayang kawan-kawan saya. ~

Comments

  1. mekaseh fatin , semoga kau sentiasa berbahagia dengan kawan kawan yang ada sekarang , selmat hari ray.. :)

    ahlan wa sahlan wa marhaban bik ila maghribi :)

    ReplyDelete
  2. huhu fatinku sayang... terima kasih sangat2.. rindu sama kamu, tu yang mengedit2 tu tapi takdelah cantik mane pun... hehehe
    ukhwah fillah abadan abada.... <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

UJIAN HIDUP

MASA, JANGAN TERLALU CEPAT!

Mencari Punca & Solusi Murtad